Steun De Doorzetters. Ontdek alle mogelijkheden

Geert gaat ook voor de volle 1000 Km

1.Waarom rij je mee in de 1.000 Km Kom op tegen Kanker?

De 1000KOTK is een fantastisch initiatief om zo jaar na jaar mensen ‘in beweging’ te krijgen om geld in te zamelen. Daarom rijd ik graag mee in deze organisatie om zo samen met honderden andere fietsers een voelbaar signaal te zijn waarom we elk jaar opnieuw mensen mobiliseren om te doneren voor KOTK.

2.Vanwaar je keuze en motivatie om voor de volledige 1000 Km, Nationaal, te gaan?

Ik heb veel respect voor de kans die ik krijg om de volledig afstand te mogen rijden en hopelijk breng ik dit tot een goed einde in naam van de Doorzetters. Tijdens deze 4 dagen in en rond Mechelen voel je een soort intense sfeer bij iedereen: supporters bij de start, langs de wegen en bij de aankomsten in allerlei steden moedigen ons aan. Ook de talloze andere teams geven kleur aan dit evenement, kortom iedereen brengt het beste van zichzelf naar boven tijdens deze dagen.

3.Hoe zit het met de voorbereiding, heb je al voldoende kilometers in de benen? Hoe heb je je voorbereidt?

De voorbereidingen voor KOTK verlopen behoorlijk goed, vooral omdat we samen met onze fietsclub ‘de torpedos’ elke week toch minstens 1 keer op de fiets zitten. Of ik al voldoende km’s in de benen heb, moet ik het antwoord schuldig blijven. Doch ben ik wel tevreden over mijn trainingskilometers, en heb het gevoel dat alles wel goed zit.

4.Wat verwacht je van je deelname aan de volledige afstand?

Mijn verwachting voor deze editie is om vooral de sfeer te ervaren gedurende deze 1000km, en dat iedereen met een goed gevoel naar huis mag gaan. Wij rijden 1 miljoen meter voor jullie, hopelijk worden hiervoor 1 miljoen dromen waargemaakt.

5.Hoe heb je de sfeer ervaren tijdens je vorige deelnames?

Alle vorige edities brengen nog steeds herinneringen naar boven en dat geeft nu juist de nodige motivatie om opnieuw op de afspraak te staan in Mechelen.

6.Als je nog iets kwijt wil, laat het maar horen! Bedankt aan alle Doorzetters

knipsel111111

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *