Steun De Doorzetters. Ontdek alle mogelijkheden

Een verhaal van
doorzetten!

boven pag2

Er werd bij mij schildklierkanker vastgesteld op 01 maart 2012. Ik werd succesvol geopereerd op 21 maart, mijn schildklier werd verwijderd en ik moest ook één stembandzenuw inleveren. Maar na verschillende ingrepen kan ik mij weer goed duidelijk maken. Ik had mezelf voorgenomen dat ik bij een goede afloop me zou inzetten voor Kom op tegen kanker.

Medio september 2012 zocht ik contact met de Vlaamse kankerliga en schreef  me in voor de 1000 Km KOTK. Om deel te nemen aan de 1000 Km moet er 5.000 Euro per team overgemaakt worden op de rekening van KOTK.

Via kaarsenverkoop en sponsoring begon ons gezin geld in te zamelen. Al gauw kregen we ook de steun van vrienden en ons team De Doorzetters kreeg vorm. Na al die jaren is ons gezin nog steeds enorm gemotiveerd en we hebben die motivering ook kunnen overbrengen naar onze teamleden.

Ons team bestaat ondertussen uit 15 fietsers en een tiental steunende leden. De Doorzetters vinden het erg belangrijk  om samen te trappen tegen Kanker. Volgend jaar nemen we voor de 5de keer deel aan de “1000 Km. Kom op tegen Kanker”.

Voor onze 7de deelname willen we opnieuw een extra inspanning leveren, ons streefdoel is 40.000 Euro ophalen zodat we met 8 ploegen aan de start kunnen komen. Dit geld gaat integraal naar het onderzoek tegen Kanker. Ook zonder trappen kan je bijdragen tot het succes van de 1000 Km. KOTK.

Onze teams kunnen jullie steun goed gebruiken. Iedereen kent wel iemand die met één of andere vorm van kanker te maken heeft of gehad. Met moed, wilskracht en vooral geïnspireerd door mensen die getroffen zijn door kanker gaan we samen de strijd aan!

Bedankt voor jullie steun!

Ronald Plovie & het team van De Doorzetters.

Renners

Ronald Plovie

0468 19 62 22
ronald.plovie@telenet.be

Ronald Plovie

 

Kurt Dhont

0472 03 08 38
dhont.kurt@telenet.be

Kurt Dhont

“De Doorzetters 2017-2018, opnieuw een jaar lang hebben we als team in de weer geweest om centjes bijeen te krijgen voor het goede doel: KOTK. Een jaar met een hoop leuke activiteiten waarin elke keer opnieuw duidelijk wordt wat een fantastisch team De Doorzetters wel zijn, allen samen voor het goede doel. Elk teamlid draagt zijn steentje bij, elk met zijn eigen kwaliteiten en persoonlijke inbreng doen we het elk jaar opnieuw met de glimlach. Dit jaar fiets ik de volledige 1000 km in Mechelen, ik voel me vereerd en ben dankbaar dat ik dit jaar de volledige afstand kan doen. Ik denk dat dit een unieke ervaring wordt, vier dagen fietsen in een sfeer van samenhorigheid en verbondenheid, allen met één gemeenschappelijk doel: kanker een kopje kleiner maken!!”

 

Frank De Witte

0486 54 28 75
anje.cattoor@telenet.be

Frank De Witte

Stef Snijkers

0475 74 31 64
stef@steenkaai.be

Stef Snijkers

 

Geert Braet

0486 41 85 14
g.braet@telenet.be

Geert Braet

‘De editie van 2017 heeft een warme indruk op mij gemaakt. De massale opkomst tijdens die 4 dagen geeft een dankbare betekenis aan de 1000km KOTK. Iedere pedaalslag, iedere kilometer die we verder rijden, zal vooruitgang betekenen. De strijd tegen de ziekte zullen we nooit opgeven. De weg is nog lang maar we blijven doorzetten…

Geert.

 

 

 

Annick Francois

0485 83 40 88
g.braet@telenet.be

Annick Francois

In mei 2018 zal ik met de Doorzetters voor de 4° maal deelnemen aan de 1000 km voor kotk. Dit groots sportief evenement is het hoogtepunt, nadat we ons als team een jaar lang ingezet hebben om geld in te zamelen voor kotk. We hebben met z’n allen al veel bereikt, maar we zijn er nog lang niet. Spijtig genoeg werden de voorbije tijd een aantal mensen uit mijn kennissenkring geconfronteerd met kanker, en zij vechten nu met vallen en opstaan om te genezen. Om hen meer kans te geven is er nog veel onderzoek en dus veel geld nodig. Daarvoor doe ik het, samen met de Doorzetters. 

Annick.

 

 

 

Lieve Timmerman

0477 92 98 83
dhont.kurt@telenet.be

Lieve Timmerman

Ikzelf fiets voor het 3de jaar op rij mee. Het is het hoogtepunt van mijn fietsseizoen. Ik ben dankbaar dat ik samen met de vele fietsers en sympathisanten de buitenwereld kan tonen dat kankerpatiënten de steun verdienen om de ziekte te bestrijden. Via KOTK zamelen we dan ook met de Doorzetters het nodige geld in om de onderzoeken te ondersteunen. Jammer genoeg hebben in 2017 ook mensen in mijn onmiddellijke omgeving de oneerlijke strijd tegen deze vreselijke ziekte verloren. Het motiveert mij des te meer om in 2018 mijn beentjes in de strijd te gooien !

 

Paul Taelman

050 35 16 89
paultaelman@telenet.be

Paul Taelman

Steunende leden

Veronique Comyn

0479 37 83 09
veronique.comyn@telenet.be

Veronique Comyn

Voor het 6de jaar op rij zullen we er samen met de Doorzetters opnieuw staan in Mechelen voor de 1000 Km. Het is voor  mij steeds een belevenis om die vier dagen mee te maken. Het kruipt onder mijn vel, eens je de 1000 Km. microbe te pakken hebt laat het je niet meer los. Je hoort er zoveel pakkende verhalen dat het me steeds motiveert om het wetenschappelijk onderzoek te blijven steunen. Nog iedere dag sterven mensen aan deze rotziekte en iedere opgehaalde Euro kan goed besteed worden om kanker te bestrijden. De 1000 Km. is niet alleen de belevenis van die vier dagen maar is ook samen met alle Doorzetters zich een heel jaar engageren om de nodige fondsen in te zamelen.

 

 

Clairanne De Waey

0479 59 86 11
clairanne_de_waey@hotmail.com

Clairanne De Waey

Isabelle De Brauwer

0475 58 95 42
isabelle@steenkaai.be

Isabelle De Brauwer

Ook dit jaar ben ik terug trouwe supporter! Het afgelopen jaar werden vrienden in mijn dichtbije omgeving geconfronteerd met kanker. Je kiest er niet voor…het overkomt je…! En dan…, dan is er een lange weg te gaan, met ups en downs, met goede en slechte dagen. Het valt mij op hoe positief sommigen de strijd aangaan. Ik heb daar bewondering voor en ik weet dat ze zich één voor één gesteund voelden door een schouderklopje, een kaartje, een lief woord! Maar dat alleen is niet voldoende. Het wetenschappelijk onderzoek moet überhaupt verder gevoerd worden! Ik, samen met ons gezin en met De Doorzetters wil mijn steentje bijdragen om hiervoor centjes in te zamelen. Onze rostepot is gevuld, sponsors hebben we warm gemaakt en onze activiteiten lopen gesmeerd 👌🏽 Go go go 🚴🏽‍♂️ 1000 km steun aan allen die de ziekte nog moeten overwinnen en overwonnen hebben

Roos Vanhoutte

050 35 16 89
paultaelman@telenet.be

Roos Vanhoutte

 

Kevin Vansteenkiste


Kevein Vansteenkiste

Lore Snijkers


Lore Snijkers

Anje Cattoor


Anje Cattoor