Steun De Doorzetters. Ontdek alle mogelijkheden

De 3de editie van Miles for Smiles gaat door in de Brugoise te Brugge op 14 maart 2020

Hierbij nodigen we jullie uit om deel te nemen aan de 3de editie van Miles for Smiles en om rondjes te lopen voor De Doorzetters. Om je in te schrijven voor de 3de editie van Miles for Smiles kan je dit nu doen via het goede doel waar je wil voor lopen. Inschrijven kan je nog steeds via de website van Miles for Smiles maar voor de betaling in orde te maken kan je dit nu doen via het goede doel waar je  voor kiest!

Hoe gaat alles in zijn werk?

Als je weet met hoeveel lopers en hoeveel teams je aan de start wil komen, neem je contact op met ons, De Doorzetters, ronald.plovie@telenet.be, zodat wij de nodige vouchers naar jou kunnen doorsturen. De vouchers zijn gekoppeld aan De Doorzetters. Per loper betaal je 25 Euro (lopen + afterparty), je kan het totale bedrag dus overmaken op de rekening van De Doorzetters: BE31 9531 3052 2155. Wij kunnen direct 20 Euro voor ons goede doel houden en de resterende 5 Euro moeten we overmaken aan de organisatoren van Miles for Smiles. Dan kunnen jullie met de vouchers jullie inschrijven! Je kan dat doen op 2 manieren!

1/ Je kan alles rechtstreeks doen via de site https://inschrijvingen.milesforsmiles.be/

2/ Je kan alle gegevens (naar mij voornaam, naam, e-mailadres) van de lopers naar mij terugsturen, dan doe ik het nodige om jullie in te schrijven.

Als er iets niet duidelijk is hoor ik het wel!

Als goed doel krijgen wij dan nog een stuk van de totale winst afhankelijk van hoeveel ronden er voor ons goed doel werden gelopen.

Nog een weetje, de 3de editie gaat nu door op de terreinen van La Brugoise te Brugge (dus niet meer op het Militair Domein te Sijsele)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *