Steun De Doorzetters. Ontdek alle mogelijkheden

17 maart 2018: Miles for Smiles

Op zaterdag 17 maart gaat de 1ste Miles for Smiles door op het militair domein te Sijsele. Schrijf je samen met vrienden, familie of collega’s in voor deze loopwedstrijd. Je wordt er niet alleen fitter van, je steunt ook het goede doel. Bovendien kan je na je miles je smiles bovenhalen op de fantastische afterparty.

4 lopers: Stel een team samen van 4 lopers en loop samen zoveel mogelijk miles, binnen de 2 uren.

Het parcours bedraagt exact 1 mile, ofwel 1,6 km. De bedoeling is om als team elkaar af te wisselen, en zo samen zoveel mogelijk miles te lopen. Dit binnen een periode van 2 uren.

Kies met je team op voorhand één van onze 5 goede doelen. Hoe meer miles jullie lopen, hoe meer dit opbrengt voor het goede doel dat jullie gekozen hebben.

Wij hopen uiteraard dat jullie voor De Doorzetters kiezen!

Food, drinks, wellness en muziek:
Zowel voor lopers als voor supporters zal er heel wat randanimatie zijn met food, drinks, wellness, verschillende acts, muziek en DJ’s.

Een unieke locatie die nooit eerder toegankelijk was voor het publiek! Het parcours slingert over het tarmac, tussen het groen en dwars doorheen de loodsen op het terrein.

Tal van acts langs het parcours!

Special guest performance: ‘Confetti’s’

After party:
Lopers en supporters genieten nadien van een spetterend optreden van de ‘Confetti’s’, de Belgische new-beat muziekgroep die vooral bekend werd met het nummer ‘The Sound of C’, gevolgd door een bruisende afterparty met DJ Lamaire in de centrale hal van het militair domein.

Meer info en inschrijven via www.milesforsmiles.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *